Partner op het gebied van corporate finance.

Binnen corporate finance werken wij met veel verschillende partijen samen. De meeste van onze partners richten zich op M&A advies, waarbij de partijen hun uitgebreide netwerk en relaties gebruiken om de juiste kansen te vinden voor hun klant en te helpen in de onderhandeling. Maar wij weten ook de weg te vinden naar andere disciplines binnen deze niche. We werken met diverse afdelingen samen binnen de investment banks.


Op zoek naar een kleiner team in een ondernemende omgeving? We werken met verschillende (internationale) boetieks samen. We gaan graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden in corporate development, waar je je bezighoudt met de strategische beslissingen van een bedrijf met als doel kansen te creëren door bijvoorbeeld te kijken naar mogelijke fusies en overnames. Zowel op stage- en startersniveau, als voor mensen met werkervaring zijn hier mooie posities.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw profiel? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We helpen je graag bij het vinden van een plek die goed bij je past.

Posities en toonaangevende opdrachtgevers.

Wij verbinden studenten en professionals met toonaangevende bedrijven in de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. Dat doen we door de focus te leggen op jouw kwaliteiten en ambities. Door die persoonlijke aanpak weten we zeker dat jij op een plek terechtkomt die goed bij jou past.

Professional

Voor een toonaangevende internationale boetiek in Amsterdam zijn wij op zoek naar een analyst 3/ associate. Meer weten of sparren over de mogelijkheden? Neem contact via onderstaand formulier of met Reinout of Femke.

Professional

Voor een internationale bank in Amsterdam zijn wij op zoek naar een analyst 3/ associate. Meer weten of sparren over de mogelijkheden? Neem contact via het contact formulier of met Philippe of Femke.

Starter

Als M&A analist bij Hogenhouck zie je ook het bloed, het zweet en de tranen achter de cijfers. Want het is de missie van Hogenhouck om ondernemers verder te brengen. Zowel zakelijk als persoonlijk. Het draait bij Hogenhouck óók om de mens achter de cijfers. Dát is wat Hogenhouck drijft en inspireert.

 

Als M&A Analist doorgrond je financiële cijfers, de marktdynamiek en draai je mee in alle fases van fusie- en overnametrajecten. Daarbij ondersteun je met uiteenlopende werkzaamheden het hele traject waaronder transactievoorbereidingen, vermarkting, onderhandelingen en due diligence. Je werkt altijd als onderdeel van een breder team, normaliter bestaande uit een partner of director en een (senior) associate, om het vak (verder) te leren en de opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen.

 

Jouw belangrijkste taken

  • Projectuitvoering; meewerken aan informatie memorandum, koperslijsten, marketingmateriaal in samenwerking met associates, directors en stagiairs
  • Teambijdrage; ondersteunen van associates en directors in uiteenlopende transacties
  • Focus op detail; cijfers doorgronden, faciliteren van projectuitvoering
  • Commercieel; het commerciële team ondersteunen met input voor pitches en nieuwe opdrachten

 

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde Master-opleiding in Finance of STEM-studies. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bent leergierig en doortastend. Je doorgrondt de financiële performance van ondernemingen en weet deze helder te presenteren.

 

Wat biedt Hogenhouck je?

Een marktconform salaris, een vast dienstverband, een goede pensioenregeling, onkostenvergoeding, training en opleiding. Je werkt in een enthousiast team binnen een platte structuur, waarin hard gewerkt wordt én ruimte is voor plezier. Omdat Hogenhouck gelooft in samen ondernemen, kunnen Hogenhouck medewerkers niet alleen als teamlid maar ook als medeaandeelhouder deel uitmaken van onze groei. Het kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag is comfortabel en modern ingericht, een plek waarin teamspirit echt tot zijn recht komt.

Op zoek naar een positie of een geschikte kandidaat?

Tijd voor een stage, een startpositie of je volgende uitdaging als professional? Of zoek je de juiste kandidaat voor jouw openstaande positie? Neem contact met ons op!