De beste carrièrekansen vind je hier.

Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren en ondersteunen van carrières binnen de niches corporate finance, private equity en consultancy. We adviseren en begeleiden ambitieuze kandidaten – van studenten tot ervaren professionals – met een belangstelling voor posities bij toonaangevende bedrijven. Met onze kennis en zicht op de actuele arbeidsmarkt, koppelen we onze kandidaten aan de juiste opdrachtgevers.

Corporate finance

Corporate finance is enorm divers. Bij RD werken we samen met de meeste partijen binnen deze niche, waaronder (internationale) banken en boetieks. Benieuwd bij welk bedrijf jij past? We vertellen je hier graag meer.

Private equity

Interesse in een positie als investeerder? Binnen private equity combineer je transactiegedreven werk met een langetermijnvisie. RD heeft een divers netwerk binnen private equity, waar we samenwerken met meer dan 60 opdrachtgevers. Ontdek waar jij aan de slag kunt.

Consultancy

Binnen consultancy werken we samen met een aantal niche kantoren. Wij brengen je graag in contact met onze partners die gericht zijn op specifieke vakgebieden. Meld je bij ons aan en wij helpen je op weg. Waar wacht je nog op?

RD Academy

Consultancy posities zijn zeer divers en beschikbaar bij meerdere kantoren. Het geven van deskundig advies en de interessante overlap met corporate finance en private equity maken dit vakgebied zo leuk. 

Op zoek naar een positie of een geschikte kandidaat?

Tijd voor een stage, een startpositie of je volgende uitdaging als professional? Of zoek je de juiste kandidaat voor jouw openstaande positie? Neem contact met ons op!