Auxilium Capital
Auxilium Capital Amsterdam Periode: 3-4 maanden

Stagiair Private Equity

Private equity
Auxilium Capital

Een stagiair in het Auxilium team is betrokken bij verschillende werkzaamheden van het investeringsproces. Van evaluatie en selectie van investeringskansen tot het acquireren en uiteindelijk desinvesteren van portfolio-ondernemingen. Gedurende je stageperiode ondersteun je het team actief bij lopende transacties (aankoop, verkoop of financiering) en daarnaast bij het in kaart brengen en beoordelen van interessante ondernemingen en markten.

 

Functie eisen

 • Ondernemend en zelf startend
 • Ambitieus met goede academische prestaties (minimaal een afgeronde (wo) bacheloropleiding) en affiniteit met private equity
 • Breed geïnteresseerd en een teamspeler die zichzelf en het team uitdaagt en ontwikkelt
 • Een eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (b.v. Strategie Consultancy, Corporate Finance of PE) is een pre

Aanbod

Auxilium biedt jou een uitdagende stage in een klein ondernemend team waarin jij de kans krijgt om je het investeringsproces (verder) eigen te maken. Gedurende je stage zul je met verschillende teamleden samenwerken. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden vereisen een goed analytisch beoordelingsvermogen, goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid. Aanvang van de stage zal 1 september 2021 zijn, voor de duur van 3-4 maanden en met een marktconforme stagevergoeding.

 

Over Auxilium

“Auxilium Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, met een lange termijnvisie. Wij investeren in succesvolle Nederlandse ondernemingen met een bewezen staat van dienst. Deze bedrijven realiseren een bedrijfsresultaat van circa €1 tot €5 miljoen en hebben een stevig groei potentieel. Auxilium neemt altijd een meerderheidsbelang, en kent geen sectorvoorkeur. Wij investeren middelen van een selecte groep van institutionele investeerders.

Bedrijven waarin wij investeren worden geleid door ondernemende managementteams. Zij zijn met ons aandeelhouder in de onderneming. Samen met hen formuleren wij een strategie om succesvol te kunnen groeien. Autonoom of middels acquisities. Maximaal kansen benutten, dat is onze ambitie.”

Gegevens

  Curriculum Vitae

  Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, txt, jpg, png, gif

  No File chosen

  related jobs
  Capital Aseptember 2021

  Internship

  Private equity
  Torqx

  Stage Private Equity

  Private equity
  Pride Capital Partners

  Junior Investment Analyst

  Private equity
  Gilde Healthcare

  Internship

  Private equity
  GIMV

  Internship

  Private equity