Egeria
Egeria Amsterdam

Stage Private Equity

Private equity
Egeria

Functie

Een stagiair in het investment team is betrokken bij alle werkzaamheden van het investment team. Het investeringsproces start met het identificeren en evalueren van investeringskansen, gevolgd door het acquireren en uiteindelijk desinvesteren van portfolio-ondernemingen. Gedurende je stageperiode ondersteun je het investment team actief bij een op dat moment spelende transactie (aankoop, verkoop of financiering) en daarnaast bij het opstellen van analyses van interessante ondernemingen en markten.

 

Functie eisen

 • Kandidaten zijn ambitieus en ondernemend, hebben goede academische prestaties geleverd (minimaal een afgeronde WO Bacheloropleiding) en hebben financiële affiniteit.
 • Je bent een teamspeler die zichzelf en het team iedere dag uitdaagt en ontwikkelt.
 • Een eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (Investment Banking, Strategie Consulting) is een pre.

Aanbod

Egeria biedt jou een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving waarin jij de kans krijgt je te ontwikkelen op verschillende vakgebieden, van financieel tot commercieel en van operationeel tot strategisch. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden vereisen analytische vaardigheden, goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid. Ze focussen tijdens je stageperiode op jouw ontwikkeling als Private Equity professional en als mens.

Gegevens

  Curriculum Vitae

  Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, txt, jpg, png, gif

  No File chosen

  related jobs
  GIMV

  Internship

  Private equity
  Gate Invest

  Stagiair

  Private equity
  Avedon

  Internship

  Private equity
  H2

  Internship

  Private equity
  365 Capital

  Stagiair(e) 365 capital

  Private equity