Capital A
Capital A Amsterdam

Internship

Private equity
Capital A

Capital A is een nieuwe investeringsmaatschappij met een lang verleden. Het team van Capital A was sinds 1982 verantwoordelijk voor midmarket private equity binnen ABN AMRO en droeg eerder de naam ABN AMRO Participaties. In 2018 is het toenmalige investeringsteam zelfstandig verder gegaan als Capital A. ABN AMRO is nog steeds een belangrijke investeerder in de verschillende fondsen. Andere fondsinvesteerders zijn: AlpInvest, LGT, Five Arrows, en Bregal.

 

De focus en aanpak is altijd hetzelfde gebleven. Capital A investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeiprofiel (autonoom of acquisitief). De participaties bestaan uit voornamelijk grote minderheids- of kleine meerderheidsbelangen – Capital A trekt immers altijd gezamenlijk op met de managementteams.

 

De huidige investeringsportfolio bestaat uit meer dan 20 groeibedrijven. Capital A heeft geen specifieke focus ten aanzien van bedrijfssectoren omdat groei en ondernemerschap de belangrijkste criteria zijn. Het is hun missie om samen met alle management teams een nieuwe groeifase van de onderneming vorm te geven.

Gegevens

  Curriculum Vitae

  Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, txt, jpg, png, gif

  No File chosen

  related jobs
  RD

  Consultant

  Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity
  Torqx

  Stage Private Equity

  Private equity
  Gate Invest

  Stagiair

  Private equity
  Gilde Healthcare

  Internship

  Private equity
  GIMV

  Internship

  Private equity