Gate Invest
Gate Invest Utrecht Periode: 4-6 maanden

Stagiair

Private equity
Gate Invest

In de rol als stagiair ben je nauw betrokken bij alle aspecten van het investeringsproces en portfolio management. Je helpt het team actief bij lopende en nieuwe transacties (o.a. aankoop, verkoop en financiering). Je maakt zelfstandig de eerste analyse en beoordeling van nieuwe investeringsmogelijkheden en helpt daarbij met het in kaart brengen van bedrijven en de markten waarin zij actief zijn. Ruimte voor jouw ideeën is er meer dan voldoende. Je ontwikkelt gezamenlijk met het team ideeën en analyses voor nieuwe investeringen en commerciële strategieën en je gaat je verdiepen in markten waarvan jij verwacht dat dit een interessante propositie kan zijn voor Gate.

Daarnaast ondersteun je de managementteams van de bedrijven waarin Gate reeds geïnvesteerd heeft bij de uitvoering en realisatie van hun doelstellingen. Hierdoor krijg je de kans om je te ontwikkelen op verschillende vakgebieden, van financieel tot commercieel en van operationeel tot strategisch.

Gate heeft een informele cultuur en korte communicatielijnen. Heldere, open en directe  communicatie vindt Gate belangrijk. Tijdens je stage zal je samenwerken met het gehele team en zullen er frequente feedback sessies zijn om je ontwikkeling te ondersteunen.

 

Over Gate

Gate is een investeringsmaatschappij opgericht door ondernemer Paul Vermaat in 2016. De focus als investeringsmaatschappij ligt op groei ondernemingen in de Nederlandse en Belgische mid-market van tenminste 2m EBITDA. Zij doen deze investeringen uit een fonds van €127,5 miljoen euro dat beschikbaar is gesteld door de familie Vermaat.

Met een team van 9 investeringsprofessionals en een in-house marketing & communicatieteam (De Studio) helpt Gate ondernemers hands-on hun ambities te verwezenlijken. Met behulp van hun netwerk en expertise richten zij zich op het versnellen en versterken van organische groei, expansie naar nieuwe (internationale) markten en verdere uitrol van een buy-and-build strategie. Hierbij zijn zij opzoek naar deals waar ze aantoonbaar toegevoegde waarde kunnen leveren. Hun portfolio van bedrijven zijn actief in een breed scala van sectoren, o.a. in de testing, inspectie en certificering (TIC), gezondheidzorg, foodservice en detacheringsmarkt. Naast het uitbouwen van onze huidige portfolio bedrijven is Gate volop bezig met nieuwe platform investeringen.

 

Wie ben je?

Gate is op zoek naar een teamspeler die zichzelf en het team iedere dag weet uit te dagen. Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt zelfstandig aan de slag gaan. Daarnaast ben je ondernemend en heb je de drive van een topsporter om dagelijks voor het beste resultaat te gaan. Je staat er voor open om je naast inhoudelijk ook persoonlijk te ontwikkelen om zodoende het beste uit jezelf te halen.

 

Wat is vereist?

 • WO werk- en denkniveau (bezig of recent afgeronde WO Master zoals Finance, Bedrijfskunde, Accounting of Econometrie)
 • Beschikbaar voor 4-6 maanden
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • ‘Fit’ met Gate: analytisch, kritisch, sociaal, energiek, ondernemend en een winnaarsmentaliteit
 • Eerdere stage-ervaringen in een professionele omgeving (Investment Banking, Strategie Consultant) is een pré
 • Affiniteit met ondernemers en snelgroeiende mid-market bedrijven

Wat krijg je?

 • Marktconforme stagevergoeding
 • Intensieve begeleiding van 9 ervaren collega’s in het vak
 • Laptop en OV volledig vergoed
 • Mogelijkheid tot vaste dienstbetrekking

Gegevens

  Curriculum Vitae

  Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, txt, jpg, png, gif

  No File chosen

  related jobs
  Avedon

  Internship

  Private equity
  Ervaren corporate finance of PE professional

  Ervaren corporate finance of PE professional

  Corporate Finance, Private equity
  Knop Investments

  Associate / Investment Manager

  Private equity
  Aurelius

  Investment Intern

  Private equity
  RD

  Consultant

  Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity