Consultancy

Binnen consultancy richten bedrijven zich op het geven van deskundig advies toegespitst op een bepaald gebied. Door de overlap met corporate finance en private equity hebben wij bij verschillende niche-kantoren interessante posities bij consultants. De opdrachten en projecten die je in deze sector uitvoert, zijn zeer divers van aard. Je kunt bij ons terecht als stagiair, starter en professional. 

Spreekt consultancy jou aan of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan gerust. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding. Alleen zo zijn we in staat jou te helpen bij het vinden van een partij die goed bij je past. We bouwen aan relaties voor de lange termijn.

Scrol naar beneden voor een representatief overzicht van stages en startposities binnen consultancy. Voor alle actuele posities kun je contact met ons opnemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met je, zodat we je wensen, ambities en mogelijkheden kunnen bespreken.

Posities
Spark Optimus

(Senior) Associate

Consultancy
Simon Kucher

Strategy Consultant

Consultancy
RD

Consultant

Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity
MJ Hudson

Associate ESG & Sustainability

Consultancy
M3 Consultancy

Associate

Consultancy
Riverwise

Consultant

Consultancy

Over ons

Wij verbinden studenten en professionals met toonaangevende bedrijven in de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. Dat doen we door de focus te leggen op jouw kwaliteiten en ambities. Door die persoonlijke aanpak weten we zeker dat jij op een plek terechtkomt die goed bij jou past. Op die manier helpen we niet alleen jou, maar ook onze partners met het vinden van de beste mensen die passen in het team. Wij willen namelijk het beste voor beide partijen. RD staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en focus.

Lees meer
Vragen?
Consultant

Femke van Daalen

Partner

Philippe den Hollander