Jouw carrièrepartner voor langdurige groei.

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Vind via RD een positie die perfect aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Met jouw doelstellingen en onze expertise vinden we een geschikte baan binnen ons netwerk van vooraanstaande opdrachtgevers. Onze persoonlijke en transparante werkwijze zorgt ervoor dat we jou altijd in contact brengen met de juiste personen binnen ons netwerk. Ontdek de mogelijkheden voor jou.

Van ambitie naar aanstelling

Bij RD begeleiden we je zo goed en transparant mogelijk naar jouw nieuwe functie. Dat doen we op geheel eigen wijze: in vijf stappen naar de baan die bij je past.

Bij de kennismaking met een van onze RD-consultants bespreken we jouw achtergrond, cv, kwaliteiten en uiteraard je ambities. Op welke vlakken wil je je nog verder ontwikkelen? Waar loop je tegenaan in je huidige baan? Waar is nog ruimte voor groei? Op basis van deze punten bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk en dagen we je uit om meer out-of-the-box te denken.

Het eerste contact wordt gelegd. Op basis van jouw profiel introduceren we je bij relevante partijen en zorgen we dat jouw sollicitatie bij de juiste persoon binnen de organisatie terechtkomt. Als je wilt, helpen wij je bij het weer even op orde brengen van je cv.

Voor mensen met werkervaring is het drinken van een kop koffie vaak de eerste stap in een sollicitatie. Word je uitgenodigd? Dan helpen wij je bij de voorbereiding. We kennen de procedure en je gesprekspartner, dus we weten precies waar je op moet letten. Toch niet uitgenodigd? Wij zorgen voor de inhoudelijke terugkoppeling vanuit onze partner en helpen je bij het vinden van goede alternatieven.

De interviews zijn achter de rug, tijd voor reflectie. Hoe gingen de gesprekken? We kijken samen welke positie het beste bij jou past en naar de ruimte voor onderhandeling. Nog geen goede optie gevonden? Geen zorgen, dan gaan we samen op zoek naar een andere mogelijkheden.

Ook na je aanstelling kun je op RD blijven rekenen. We gaan ervan uit dat je voorlopig op je plek zit, maar zijn uiteraard benieuwd hoe het bevalt bij jouw nieuwe werkgever. We houden graag contact.

Ben je op zoek naar een geschikte positie binnen ons netwerk?

Beschikbare posities bij onze partners.

Ons netwerk bestaat uit ruim 130 toonaangevende partners en opdrachtgevers die verschillende posities aanbieden binnen de vakgebieden corporate finance, private equity en consultancy. Neem gerust contact op voor advies op maat, en bespreek met ons de beste mogelijkheden voor jouw ambities.

0-6 jaar

Durf jij je mening te geven? Ben je ondernemend, eigenwijs en wil je dat allemaal inzetten om mensen te helpen? Wil je werken bij een scale-up? Kom dan eens met ons praten.

OVER ONS
Wij zijn een klein, jong team van 7 mensen en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Als onderdeel van ons team heb je de mogelijkheid om snel en veel te leren. Je zit al na korte tijd aan tafel met opdrachtgevers en natuurlijk met onze kandidaten. Bij ons werk je in een kleine setting, met veel verantwoordelijkheid en dus ook grote eigen inbreng. De kleine setting betekent dat je veel verschillende projecten kunt oppakken. Ondernemerschap en creativiteit worden erg gewaardeerd en geven we alle ruimte aan. Vind je het bijvoorbeeld leuk om aan de slag te gaan met onze PR en/of evenementen en/of business development en daar meer structuur in aan te brengen? Of wil je een van de vele ideeën voor uitbreiding van onze activiteiten oppakken? Dat zien we heel graag! Wij zijn een scale-up organisatie met alle ruimte voor ontdekking en groei, én met structuur van al flink wat ervaring.

De afgelopen jaren hebben wij met een enthousiast team een leidende positie opgebouwd in werving en selectie van studenten, starters en professionals. Dit doen we door onze kandidaten en opdrachtgevers inhoudelijk en oprecht te adviseren met een duidelijke focus op enkele sectoren. Door onze aanpak groeit ons netwerk elke dag en daarom willen wij ook als bedrijf verder groeien.
Wat we precies doen? Wij helpen getalenteerde en ambitieuze mensen een werkomgeving te vinden die goed bij hen past. Wij begeleiden studenten, starters en professionals binnen de sectoren corporate finance, private equity en consultancy. Wij bouwen lange termijn relaties en geloven dat het meest duurzame resultaat ontstaat door een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteiten en ambities van kandidaten.

Samen met een ander (aan ons verbonden) bedrijf delen wij een mooie werkplek, lunchen we samen en organiseren we regelmatig borrels, sportactiviteiten, kerstdiners, een skitrip, enzovoort. We zijn een klein bedrijf, mét de voordelen/gezelligheid van een grotere organisatie.

WAT WORDT JE ROL?
Samen kijken we naar de invulling van jouw rol, niets ligt vast, maar je kunt denken aan de volgende activiteiten:

  • begeleiden en adviseren van kandidaten (campus + senior) richting posities bij de opdrachtgevers;
  • onderhouden en uitbouwen van de relaties binnen corporate finance, private equity en consultancy;
  • spreken met en contracteren van nieuwe opdrachtgevers die passen binnen het huidige portfolio;
  • meedenken en meewerken aan de strategie, processen en verdere groei van de organisatie;
  • alle ruimte om extra taken op te pakken: word jij ook chef PR of business development?

WIE ZOEKEN WE?
Je hebt (bij voorkeur) een WO studie afgerond en je bent op zoek naar een uitdagende functie (0-6 jaar werkervaring). Je hebt commercieel inzicht en betrokkenheid bij je werk en team, je bent kritisch en proactief. Ben je nog onbekend met ons werkgebied? Dat geeft niet, je leert het snel genoeg kennen!

WAT BIEDEN WE?
Bij RD vind je waar je naar op zoek bent. Nog even een indruk:

 • Een leuke, frisse, jonge werkomgeving.
 • Verantwoordelijkheid, ondernemerschap en vrijheid.
 • Hard werken, veel leren, in een goede, gezellige sfeer.
 • Een salaris waar je blij mee zult zijn.
 • Altijd voldoende vakantiedagen.
 • Een telefoon, laptop, etc.
 • Fietsen naar je werk in Amsterdam.

INTERESSE?
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en samen met ons te bouwen aan RD? Of wil je nog iets meer weten en vrijblijvend kennis maken? Graag nodigen we je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Neem contact met ons op: Reinout 06 42514009, Femke 06 41686137, info@rdrecruitment.nl

2 – 5 jaar ervaring

Voor een gevestigde Nederlandse private equity partij zijn we op zoek naar een associate. We lichten de positie graag toe in een persoonlijk gesprek.

7 – 9 jaar ervaring

Voor een family office gericht op de lange termijn zijn wij op zoek naar een Investment Manager met ongeveer 7 – 9 jaar ervaring. 

Neem contact op via het contact formulier of direct met Reinout, Philippe of Femke

"Het zoeken naar een stage in m&a kan best overweldigend zijn. RD heeft mij geholpen met twee stages wat resulteerde in een vast aanbod bij mijn laatste stage."

Stijn Mijnhardt

HC Partners

"Het groot aantal partijen waar RD mee samenwerkt was voor mij doorslaggevend om met hen in zee te gaan. Dit bleek een goede keuze want ongeveer 3 maanden later, ben ik via RD bij Gilde terechtgekomen."

Adam Prusa

Gilde Equity Management

"We werken al ruim 10 jaar samen met RD. Ze denken proactief mee en zijn voor ons een waardevolle partner voor continuïteit en uitbreiding van ons team."

Michelle Dieben

NPM Capital

"Na mijn eerste stage via RD ben ik samen met Aniek op zoek gegaan naar een vervolgstage binnen private equity. Uiteindelijk ben ik met haar fantastische hulp bij mijn voorkeurspartij beland."

Gijs Pröpper

NPM Capital

"Het RD-team heeft de expertise om ons in contact te brengen met kandidaten die een sterke affiniteit hebben met corporate finance én die een goede match zijn met het team en onze cultuur."

Steven Hendriks

AXECO

"RD recruitment denkt al een paar jaar met ons mee. Ze verdiepen zich in ons kantoor, en kijken welke persoon het beste binnen ons team past."

Mark van Beusekom

Hogenhouck m&a