Private Equity

Binnen private equity werk je als investeerder en combineer je transactiegedreven werk met langetermijnvisie. Onze opdrachtgevers verschillen onderling in fondsomvang, investeringshorizon en geografische focus. Je kunt bij ons terecht als stagiair, starter en professional. 

Spreekt private equity jou aan of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan gerust. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding. Alleen zo zijn we in staat jou te helpen bij het vinden van een partij die goed bij je past. We bouwen aan relaties voor de lange termijn.

Scrol naar beneden voor een representatief overzicht van stages en startposities binnen private equity. Voor alle actuele posities kun je contact met ons opnemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met je, zodat we jouw wensen, ambities en mogelijkheden kunnen bespreken.

Posities
Knop Investments

Associate / Investment Manager

Private equity
Ervaren corporate finance of PE professional

Ervaren corporate finance of PE professional

Corporate Finance, Private equity
Avedon

Internship

Private equity
Aurelius

Investment Intern

Private equity
RD

Consultant

Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity
Torqx

Stage Private Equity

Private equity

Over ons

Wij verbinden studenten en professionals met toonaangevende bedrijven in de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. Dat doen we door de focus te leggen op jouw kwaliteiten en ambities. Door die persoonlijke aanpak weten we zeker dat jij op een plek terechtkomt die goed bij jou past. Op die manier helpen we niet alleen jou, maar ook onze partners met het vinden van de beste mensen die passen in het team. Wij willen namelijk het beste voor beide partijen. RD staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en focus.

Lees meer
Vragen?
Partner

Philippe den Hollander

Consultant

Femke van Daalen

Consultant

Reinout Camphuijsen

Consultant

Manon Arslanagic

Consultant

Sophie van Odijk

Consultant

Aniek van Schaik