Stagiair bij Lindenaar & Co

Over Lindenaar & Co Corporate Finance

Lindenaar & Co is een onafhankelijke corporate finance boutique dat gespecialiseerd is in het begeleiden en bemiddelen bij fusies, overnames en her- of groeifinancieringen in het midmarket segment. Onze focus ligt op het adviseren van ondernemers, familiebedrijven, private equity partijen en andere belanghebbenden met betrekking tot transacties met een waarde tussen €10 en €200 miljoen. Ons team bestaat uit twee partners, zeven adviseurs en één of twee stagiairs. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we een indrukwekkend trackrecord opgebouwd, met succesvolle transacties in diverse sectoren.

 

Functie omschrijving

Tijdens je stage bij Lindenaar & Co ben je vanaf het begin volwaardig onderdeel van ons team, waar je al snel veel verantwoordelijkheid zult krijgen en hands-on ervaring opdoet bij M&A transacties en financieringsopdrachten. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit waarderingsanalyses (DCF, CCA, CTA & Buy-Out analyses), het schrijven van information memoranda en teasers, het doen van strategisch marktonderzoek, het schrijven van updates over focus sectoren, assisteren bij (management) presentaties en assisteren bij due diligence trajecten.

 

Ervaring oud stagiair:

“Mijn stage bij Lindenaar & Co is een ontzettend leerzame en leuke periode geweest, waarin ik ervaring in het veld van fusies en overnames op kon doen en betrokken kon zijn bij alle aspecten van het dealproces. Dit heeft mijn enthousiasme en interesse in het vakgebied alleen maar verder aangewakkerd. Graag wil ik het team bedanken voor de afgelopen periode!” – Sam Bertels