Stagiair bij FDI

Over FDI 

FDI (First Dutch Innovations) is ontstaan uit het internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituut TNO en in onderdeel van de family office van de succesvolle ondernemer Peter Goedvolk. FDI combineert ondernemerschap met kennis over valorisaties.

Onder FDI zijn innovatieve en technologisch hoogwaardige ondernemingen bijeengebracht vanuit verschillende industrieën. Ons doel is om innovatie en ondernemerschap samen te brengen in een open sfeer. Door hechte samenwerking met kennisinstituten in Nederland wil FDI de ontwikkeling van innovatieve bedrijven versterken en versnellen.

Functie omschrijving

Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze Corporate Finance professionals met uiteenlopende achtergronden die er voldoening uit halen om gezamenlijk de verdere groei van het innovatieplatform te realiseren. Zo begeleiden en ondersteunen wij de FDI deelnemingen bij strategievorming, investeringsbeslissingen, financiële modelleringen en operationele verbetertrajecten. Jij zal vanaf het begin van jouw stage deel uitmaken van verschillende projectteams en zoveel verantwoordelijkheden krijgen als jij zelf aankan.

Wij vinden een stage succesvol verlopen als jij je gedurende de stageperiode dusdanig hebt ontwikkeld dat wij jou een vast dienstverband aan kunnen bieden en zien het derhalve als gezamenlijk belang om te investeren in jouw ontwikkeling!