M&A analist

Als M&A analist bij Hogenhouck zie je ook het bloed, het zweet en de tranen achter de cijfers. Want het is de missie van Hogenhouck om ondernemers verder te brengen. Zowel zakelijk als persoonlijk. Het draait bij Hogenhouck óók om de mens achter de cijfers. Dát is wat Hogenhouck drijft en inspireert.

 

Als M&A Analist doorgrond je financiële cijfers, de marktdynamiek en draai je mee in alle fases van fusie- en overnametrajecten. Daarbij ondersteun je met uiteenlopende werkzaamheden het hele traject waaronder transactievoorbereidingen, vermarkting, onderhandelingen en due diligence. Je werkt altijd als onderdeel van een breder team, normaliter bestaande uit een partner of director en een (senior) associate, om het vak (verder) te leren en de opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen.

 

Jouw belangrijkste taken

  • Projectuitvoering; meewerken aan informatie memorandum, koperslijsten, marketingmateriaal in samenwerking met associates, directors en stagiairs
  • Teambijdrage; ondersteunen van associates en directors in uiteenlopende transacties
  • Focus op detail; cijfers doorgronden, faciliteren van projectuitvoering
  • Commercieel; het commerciële team ondersteunen met input voor pitches en nieuwe opdrachten

 

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde Master-opleiding in Finance of STEM-studies. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bent leergierig en doortastend. Je doorgrondt de financiële performance van ondernemingen en weet deze helder te presenteren.

 

Wat biedt Hogenhouck je?

Een marktconform salaris, een vast dienstverband, een goede pensioenregeling, onkostenvergoeding, training en opleiding. Je werkt in een enthousiast team binnen een platte structuur, waarin hard gewerkt wordt én ruimte is voor plezier. Omdat Hogenhouck gelooft in samen ondernemen, kunnen Hogenhouck medewerkers niet alleen als teamlid maar ook als medeaandeelhouder deel uitmaken van onze groei. Het kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag is comfortabel en modern ingericht, een plek waarin teamspirit echt tot zijn recht komt.