Jouw carrière, onze expertise.

Ben jij op zoek naar een stage of sta je aan het begin van je loopbaan? Voor alle actuele posities kun je contact met ons opnemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met je, zodat we jouw wensen, ambities en mogelijkheden kunnen bespreken.

Knop Investments is – als onderdeel van een breder family office van de familie Pon – gericht op de lange termijn. Wij ondersteunen investeringen die onze waarden onderschrijven. We streven naar een bewust rendement en bouwen voort op wat we hebben ten behoeve van toekomstige generaties. We zijn een generalistische investeerder met aandacht voor actuele thema’s als decarbonisatie, grondstoffenschaarste en individuele kwaliteit van leven.

Als stagiair bij Knop Investments ben je als volwaardig teamlid betrokken bij alle facetten van het investeringsproces. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het analyseren van markten en sectoren, het beoordelen van nieuwe investeringsproposities en het ondersteunen bij werkzaamheden voor ons portfolio. Dit biedt jou de mogelijkheid om in relatief korte tijd brede ervaring op te doen.

Wat Knop Investments zoekt:

 • Een teamspeler met zelfstartend en probleemoplossend vermogen
 • Goede academische prestaties (minimaal afgeronde WO bachelor) en sterke affiniteit met private equity
 • Beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden (minimaal 4 dagen per week, bij voorkeur 5)
 • Een financiële achtergrond is geen must, echter moet je beschikken over sterke analytische en kwantitatieve vaardigheden
 • Pre: Eerdere relevante stage-ervaring, bijvoorbeeld binnen M&A of consulting

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0-6 jaar

Durf jij je mening te geven? Ben je ondernemend, eigenwijs en wil je dat allemaal inzetten om mensen te helpen? Wil je werken bij een scale-up? Kom dan eens met ons praten.

OVER ONS
Wij zijn een klein, jong team van 7 mensen en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Als onderdeel van ons team heb je de mogelijkheid om snel en veel te leren. Je zit al na korte tijd aan tafel met opdrachtgevers en natuurlijk met onze kandidaten. Bij ons werk je in een kleine setting, met veel verantwoordelijkheid en dus ook grote eigen inbreng. De kleine setting betekent dat je veel verschillende projecten kunt oppakken. Ondernemerschap en creativiteit worden erg gewaardeerd en geven we alle ruimte aan. Vind je het bijvoorbeeld leuk om aan de slag te gaan met onze PR en/of evenementen en/of business development en daar meer structuur in aan te brengen? Of wil je een van de vele ideeën voor uitbreiding van onze activiteiten oppakken? Dat zien we heel graag! Wij zijn een scale-up organisatie met alle ruimte voor ontdekking en groei, én met structuur van al flink wat ervaring.

De afgelopen jaren hebben wij met een enthousiast team een leidende positie opgebouwd in werving en selectie van studenten, starters en professionals. Dit doen we door onze kandidaten en opdrachtgevers inhoudelijk en oprecht te adviseren met een duidelijke focus op enkele sectoren. Door onze aanpak groeit ons netwerk elke dag en daarom willen wij ook als bedrijf verder groeien.
Wat we precies doen? Wij helpen getalenteerde en ambitieuze mensen een werkomgeving te vinden die goed bij hen past. Wij begeleiden studenten, starters en professionals binnen de sectoren corporate finance, private equity en consultancy. Wij bouwen lange termijn relaties en geloven dat het meest duurzame resultaat ontstaat door een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteiten en ambities van kandidaten.

Samen met een ander (aan ons verbonden) bedrijf delen wij een mooie werkplek, lunchen we samen en organiseren we regelmatig borrels, sportactiviteiten, kerstdiners, een skitrip, enzovoort. We zijn een klein bedrijf, mét de voordelen/gezelligheid van een grotere organisatie.

WAT WORDT JE ROL?
Samen kijken we naar de invulling van jouw rol, niets ligt vast, maar je kunt denken aan de volgende activiteiten:

  • begeleiden en adviseren van kandidaten (campus + senior) richting posities bij de opdrachtgevers;
  • onderhouden en uitbouwen van de relaties binnen corporate finance, private equity en consultancy;
  • spreken met en contracteren van nieuwe opdrachtgevers die passen binnen het huidige portfolio;
  • meedenken en meewerken aan de strategie, processen en verdere groei van de organisatie;
  • alle ruimte om extra taken op te pakken: word jij ook chef PR of business development?

WIE ZOEKEN WE?
Je hebt (bij voorkeur) een WO studie afgerond en je bent op zoek naar een uitdagende functie (0-6 jaar werkervaring). Je hebt commercieel inzicht en betrokkenheid bij je werk en team, je bent kritisch en proactief. Ben je nog onbekend met ons werkgebied? Dat geeft niet, je leert het snel genoeg kennen!

WAT BIEDEN WE?
Bij RD vind je waar je naar op zoek bent. Nog even een indruk:

 • Een leuke, frisse, jonge werkomgeving.
 • Verantwoordelijkheid, ondernemerschap en vrijheid.
 • Hard werken, veel leren, in een goede, gezellige sfeer.
 • Een salaris waar je blij mee zult zijn.
 • Altijd voldoende vakantiedagen.
 • Een telefoon, laptop, etc.
 • Fietsen naar je werk in Amsterdam.

INTERESSE?
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en samen met ons te bouwen aan RD? Of wil je nog iets meer weten en vrijblijvend kennis maken? Graag nodigen we je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Neem contact met ons op: Reinout 06 42514009, Femke 06 41686137, info@rdrecruitment.nl

Starter/student

Vortex is looking for an analyst, ideally through an internship, to strengthen their investment team. 

 

As an Analyst you are an integral part of the team and support in all aspects of their operations. Your involvement ranges from analyzing investment opportunities, performing market research and contributing to the execution of transactions. Amongst others, this involves the following activities:

 • Supporting deal teams on live transactions
 • Teaming up with several of the portfolio companies to work on strategic topics and operational excellence
 • Supporting with deal origination with market research and sector deepdives
 • Financial modeling and commercial due diligence to evaluate investment opportunities
 • Supporting in due diligence, deal negotiations, and attracting bank financing
 • Assisting the portfolio companies with financial reporting, performance analysis and buy-and-build

   

Who Vortex is looking for:

 • You have strong affinity with technology and tech-enabled businesses
 • You have an entrepreneurial mindset and a hands-on mentality
 • You combine strong analytical, social and communication skills
 • You are fluent in Dutch and English
 • You have 1-2 years of relevant work experience (e.g. M&A, private equity, VC or consultancy)
 • You have completed a quantitative university master’s degree (e.g. economics, econometrics, business administration, finance, computer science or other beta degrees)
 • You are a team player and enjoy working in a close-knit team

 

Interested? Please get in touch with us.

Student

Wat Intersaction biedt

Een ondernemende en brede rol in een professioneel team met exposure naar portfoliobedrijven en nieuwe overnames. Als stagiair werk je als volwaardig teamlid samen met associates en investment managers aan investeringstrajecten en ziet zo alle facetten van het investeringsvak voorbij komen. Intersaction biedt de mogelijkheid om uitgebreide ervaring op te doen binnen een snelgroeiende private equity firma gekenmerkt door een goede sfeer en een fijne werkomgeving.

 

Functieomschrijving

 • Analyseren van markten en sectoren
 • Ondersteuning bij investeringstrajecten (vanaf initiële screening)
 • Ondersteuning bij werkzaamheden ter bevordering van onze portfoliobedrijven

 

Wat Intersaction zoekt

 • Ondernemende en zelf startende teamspeler met sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Goede academische prestaties (minimaal afgeronde WO Bachelor) en affiniteit met private equity
 • Beschikbaar voor een periode van 4-6 maanden (bij voorkeur 6) voor 3 t/m 5 werkdagen per week (bij voorkeur 5)
 • Pre: eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (M&A, PE, Strategy Consultancy)

 

Over Intersaction

“Intersaction is een groei gerichte investeerder met een lange termijnvisie. Wij focussen ons op Nederlandse bedrijven met een EBITDA tussen de €2 en 10 miljoen en hebben een voorkeur voor B2B niches. De missie van Intersaction is om samen te werken met ondernemers & managers en hen te faciliteren om hun eigen succes te maken. Wij bouwen verder aan ons succesvol trackrecord (sinds 2013) met bovengemiddelde rendementen voor onze investeerders. Ons kantoor bevindt zich in Laren.”

Student

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Indien mogelijk ontvangen we ook graag direct jouw CV.

Student

Avedon Capital Partners seeks to recruit interns. The intern supports the investment team with the sector and company analyses, involvement in the monitoring and value creation at portfolio investments. As an intern, you:

 • work in a small team on all aspects of the investment process, from lead generation through sector studies, investment evaluation, analyses, due diligence, monitoring and value creation at portfolio investments;
 • perform sector, market and company analysis, financial modeling, analyses of investment opportunities and present findings to the Avedon team; and
 • interact extensively with the investment team and maintaining relationships with (external) people involved in transactions, portfolio investments and sector/market analysis

Please contact us for more information

Student

Auxilium Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, met een lange termijnvisie. Ze investeren in succesvolle Nederlandse ondernemingen met een bewezen staat van dienst. Deze bedrijven realiseren een bedrijfsresultaat van tenminste € 2 miljoen en hebben een stevig groeipotentieel. Auxilium neemt altijd een meerderheidsbelang, en kent geen sectorvoorkeur. Auxilium investeert middelen van een selecte groep van institutionele investeerders.

Bedrijven waarin Auxilium investeert worden geleid door ondernemende managementteams. Zij zijn met Auxilium aandeelhouder in de onderneming. Samen met hen formuleren zij een strategie om succesvol te kunnen groeien. Autonoom of middels acquisities. “Maximaal kansen benutten, dat is onze ambitie”

 

Een stagiair in het Auxilium team is betrokken bij verschillende werkzaamheden van het investeringsproces. Van evaluatie en selectie van investeringskansen tot het acquireren en uiteindelijk desinvesteren van portfolio-ondernemingen. Gedurende je stageperiode ondersteun je het team actief bij lopende transacties (aankoop, verkoop of financiering) en daarnaast bij het in kaart brengen en beoordelen van interessante ondernemingen en markten.

 

Functie eisen

 • Ondernemend en zelf startend;
 • Ambitieus met goede academische prestaties (minimaal een afgeronde WO Bacheloropleiding) en affiniteit met private equity;
 • Breed geïnteresseerd en een teamspeler die zichzelf en het team uitdaagt en ontwikkelt; en
 • Een eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (b.v. Strategie Consultancy, Corporate Finance of PE) is een pre.

 

Auxilium biedt jou een uitdagende stage in een klein ondernemend team waarin jij de kans krijgt om je het investeringsproces (verder) eigen te maken. Gedurende je stage zul je met verschillende teamleden samenwerken. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden vereisen een goed analytisch beoordelingsvermogen, goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid. Aanvang van de stage zal in overleg plaatsvinden en voor de duur van 4-6 maanden. De stagevergoeding zal marktconform zijn.