Persoonlijke aanpak, kwaliteit en focus.

RD recruitment is geen doorsnee recruitmentbureau. Wij geloven dat een geslaagde relatie begint met elkaar goed te leren kennen. Al sinds 2010 verbinden we ambitieuze talenten aan passende posities binnen corporate finance, private equity en consultancy. En dit doen wij met succes, dankzij ons grote netwerk van gedreven kandidaten en toonaangevende opdrachtgevers. Onze belangrijkste belofte is onze persoonlijke aanpak bij elke individuele kandidaat. Dat is precies wat ons onderscheidend en succesvol maakt in ons werk. Wij zijn jouw vertrouwde partner, een carrière lang.

Opdrachtgevers
0 +
Plaatsingen in 2024
0

Dit betekent RD voor jou.

01.
Sectorfocus en expertise

Wij verbinden de beste professionals op de arbeidsmarkt aan bedrijven binnen de niches corporate finance, private equity en consultancy. Voor ons netwerk zijn we een sparringpartner, waarbij wij met onze jarenlange kennis en expertise feilloos inspelen op de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

02.
Kandidaatgericht en vertrouwd

Dankzij onze persoonlijke aanpak, bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat, vinden wij snel en efficiënt de juiste match. Wij helpen professionals het beste uit hun carrière te halen, zodat bedrijven zich verder ontwikkelen, groeien en floreren.

03.
Langetermijn-carrièrepartner

Bij RD zijn we je adviseur én vraagbaak gedurende je gehele loopbaan. Zo bouwen wij graag een duurzame relatie op met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. We helpen je aan de juiste connecties in ons netwerk en geven je advies op elk gewenst ervaringsniveau, zodat jij jouw ambities kunt waarmaken.

Onze vakgebieden en expertises

Wij zijn gespecialiseerd in carrières binnen corporate finance, private equity en consultancy. Binnen deze sectoren adviseren en begeleiden we ambitieuze kandidaten, van studenten tot ervaren professionals. Met onze kennis en ons zicht op de actuele arbeidsmarkt, verbinden we kandidaten aan ons netwerk van respectabele opdrachtgevers.

Corporate finance

Corporate finance is enorm divers. Bij RD werken we samen met de meeste partijen binnen dit vakgebied, waaronder (internationale) banken en boetieks. Benieuwd bij welk bedrijf jij past? We vertellen je graag meer.

Private equity

Interesse in een positie als investeerder? Binnen private equity combineer je transactiegedreven werk met een langetermijnvisie. RD heeft een divers netwerk binnen private equity, we werken samen met meer dan 60 opdrachtgevers. Ontdek nu waar jij aan de slag kunt!

Consultancy

Binnen consultancy werken we samen met een verschillende (niche)kantoren. Wij brengen je graag in contact met onze partners die gericht zijn op specifieke vakgebieden. Meld je bij ons aan en wij helpen je op weg.

Ons team

De beste resultaten behaal je met een betrokken team en dat vind je bij ons. Onze ervaren consultants ontzorgen zowel kandidaten als opdrachtgevers met een persoonlijk aanpak en maatwerk. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons.

Een jong en klein team, vol energie, initiatief en betrokkenheid, waar goede ideeën snel worden omgezet naar acties en resultaten. Dat is een omgeving waarin ik me enorm thuis voel. Daarbij helpen we mensen met een soortgelijke instelling hun carrière op te bouwen en alleen al op dat vlak geeft die interactie energie.
Reinout Camphuijsen
Partner/consultant
RD biedt ons een werkomgeving waarin we dagelijks met plezier naar ons werk gaan. We bouwen langetermijnrelaties op met ambitieuze kandidaten en zijn daarnaast sparringpartner voor bestuurders en startups. Binnen ons team heerst een open sfeer en lachen we heel wat af met elkaar.
Philippe den Hollander
Partner/consultant
De persoonlijke benadering, het begeleiden en helpen van kandidaten en het directe contact met veel verschillende bedrijven aan de top van de markt is o.a. wat het werken bij RD zo leuk maakt. Maar ook het plezier op de werkvloer met elkaar en het ad hoc karakter van het werk, geen dag is hetzelfde.
Femke van Daalen
Consultant
Bij RD ben ik 3,5 jaar geleden begonnen als consultant. Ons team is klein en hecht, de lijntjes zijn kort, iedere dag is anders, en je helpt een klant daadwerkelijk van A tot Z. Waar ik het meeste energie van krijg in mijn werk? Het persoonlijke contact dat ik heb met onze kandidaten en opdrachtgevers.
Aniek van Schaik
Consultant
Bij RD komt de kandidaat eerst, de match daarna, dit vind ik erg leuk aan het werk. Naast ons gezellige team bouwen we ook met de kandidaten een persoonlijke (langdurige) band op. De combinatie van het contact met kandidaten en klanten maakt het werk heel all-round.
Sophie van Odijk
Consultant
Het leukste aan werken bij RD vind ik het meegroeien met de kandidaat. Iedere keer dat je met elkaar in contact bent kun je weer een andere weg inslaan. Uiteindelijk de successen mogen vieren met zowel kandidaten als partijen en het écht zien als teamwork is ontzettend mooi.
Manon Arslanagic
Consultant
RD is mijn eerste baan. De werkwijze en vooral persoonlijke aanpak is voor mij wat RD zo bijzonder maakt en waarom ik er elke dag met plezier naar toe ga. We werken met enthousiaste collega’s voor ontzettend gemotiveerde studenten waarbij iedere kennismaking uniek is.
Thom Witteveen
Consultant
De daadwerkelijke persoonlijke benadering van RD Recruitment, waarbij we kandidaten begeleiden en hen helpen bij het vormgeven van hun carrière, samen met mijn gezellige collega’s, zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Dit gecombineerd met het directe contact met onze opdrachtgevers, maakt het werk dynamisch en boeiend, waardoor elke dag uniek is.
Jet Zandbergen
Consultant
Jenny Koopman
Junior Consultant
Sebastiaan Sengonul
Junior Consultant
Emma de Jong
Junior Consultant
Olivier Hopmans
Junior Consultant
Emma van Laarhoven
Junior Consultant