Een netwerk vol ambitieuze talenten.

Je wilt een positie in je team zo goed mogelijk invullen. Persoonlijke aandacht en focus op de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever is cruciaal en daarom onze belangrijkste belofte. Op basis van onze ervaring en marktexpertise geven wij advies op maat. Bij RD geloven wij in het aangaan van echte connecties en duurzame relaties. We nemen de tijd om jouw organisatie goed te leren kennen en dat stelt ons in staat openstaande posities zo goed mogelijk te vullen met een passende kandidaat.

Voor iedere positie een geschikte kandidaat.

Het netwerk van RD bestaat uit ambitieuze en talentvolle kandidaten die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt of al meer ervaring hebben binnen corporate finance, private equity, consultancy en/of aanverwante sectoren. Wil je samen met RD aan de slag om jouw volgende collega aan te trekken? We komen dan graag met je in contact! Ook hier is voor RD de persoonlijke aanpak belangrijk. Het begrijpen van jullie organisatie en cultuur staat centraal. Zo zullen we tijd besteden om elkaar te leren kennen, zodat we weten wie jullie zijn, wie jullie zoeken en aan wie we jullie kunnen koppelen.

Wij spreken doorlopend ambitieuze studenten die ervaring op willen doen. Aan de hand van onze uitgebreide kennismaking, en het intensieve contact dat volgt, dragen we succesvol de juiste talenten bij een opdrachtgever voor. Ook tijdens en na hun stages blijven wij in contact met de studenten over het vervolg van hun carrière en hun prestaties op hun huidige stageplek.

Heb je op korte termijn extra mensen nodig met enige ervaring in het vak? Doorlopend verbinden wij onze partners met studenten die graag een bijbaan willen. Deze studenten hebben eerder een stage voltooid binnen corporate finance, private equity of consultancy en hebben daarom weinig introductie voor de werkzaamheden nodig. Werkstudenten kunnen worden ingezet op uitzendbasis of via de eigen loonadministratie.

Ons netwerk kent veel ambitieuze en enthousiaste starters. Op basis van de wensen van de opdrachtgever en de vereisten voor de positie, selecteren we geschikte kandidaten met een passend profiel voor de rol. We adviseren je daarbij graag, zodat vraag en aanbod zo succesvol mogelijk op elkaar aansluiten.

Op zoek naar een ervaren professional? Wij hebben de juiste contacten. Door de langetermijnrelatie die wij met onze kandidaten onderhouden, kennen we veel van hen al sinds hun studententijd en weten we precies waar een goede match zit. We gaan graag met je in overleg om de beste strategie te bepalen voor het aantrekken van deze kandidaat.

Op zoek naar het juiste talent om jouw organisatie te versterken?

Partners waarmee we samenwerken.

Ons netwerk bestaat uit ruim 130 toonaangevende partners en opdrachtgevers die verschillende posities aanbieden binnen de vakgebieden corporate finance, private equity en consultancy. Neem gerust contact op voor advies op maat.

Knop Investments is – als onderdeel van een breder family office van de familie Pon – gericht op de lange termijn. Wij ondersteunen investeringen die onze waarden onderschrijven. We streven naar een bewust rendement en bouwen voort op wat we hebben ten behoeve van toekomstige generaties. We zijn een generalistische investeerder met aandacht voor actuele thema’s als decarbonisatie, grondstoffenschaarste en individuele kwaliteit van leven.

Als stagiair bij Knop Investments ben je als volwaardig teamlid betrokken bij alle facetten van het investeringsproces. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het analyseren van markten en sectoren, het beoordelen van nieuwe investeringsproposities en het ondersteunen bij werkzaamheden voor ons portfolio. Dit biedt jou de mogelijkheid om in relatief korte tijd brede ervaring op te doen.

Wat Knop Investments zoekt:

 • Een teamspeler met zelfstartend en probleemoplossend vermogen
 • Goede academische prestaties (minimaal afgeronde WO bachelor) en sterke affiniteit met private equity
 • Beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden (minimaal 4 dagen per week, bij voorkeur 5)
 • Een financiële achtergrond is geen must, echter moet je beschikken over sterke analytische en kwantitatieve vaardigheden
 • Pre: Eerdere relevante stage-ervaring, bijvoorbeeld binnen M&A of consulting

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0-6 jaar

Durf jij je mening te geven? Ben je ondernemend, eigenwijs en wil je dat allemaal inzetten om mensen te helpen? Wil je werken bij een scale-up? Kom dan eens met ons praten.

OVER ONS
Wij zijn een klein, jong team van 7 mensen en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Als onderdeel van ons team heb je de mogelijkheid om snel en veel te leren. Je zit al na korte tijd aan tafel met opdrachtgevers en natuurlijk met onze kandidaten. Bij ons werk je in een kleine setting, met veel verantwoordelijkheid en dus ook grote eigen inbreng. De kleine setting betekent dat je veel verschillende projecten kunt oppakken. Ondernemerschap en creativiteit worden erg gewaardeerd en geven we alle ruimte aan. Vind je het bijvoorbeeld leuk om aan de slag te gaan met onze PR en/of evenementen en/of business development en daar meer structuur in aan te brengen? Of wil je een van de vele ideeën voor uitbreiding van onze activiteiten oppakken? Dat zien we heel graag! Wij zijn een scale-up organisatie met alle ruimte voor ontdekking en groei, én met structuur van al flink wat ervaring.

De afgelopen jaren hebben wij met een enthousiast team een leidende positie opgebouwd in werving en selectie van studenten, starters en professionals. Dit doen we door onze kandidaten en opdrachtgevers inhoudelijk en oprecht te adviseren met een duidelijke focus op enkele sectoren. Door onze aanpak groeit ons netwerk elke dag en daarom willen wij ook als bedrijf verder groeien.
Wat we precies doen? Wij helpen getalenteerde en ambitieuze mensen een werkomgeving te vinden die goed bij hen past. Wij begeleiden studenten, starters en professionals binnen de sectoren corporate finance, private equity en consultancy. Wij bouwen lange termijn relaties en geloven dat het meest duurzame resultaat ontstaat door een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteiten en ambities van kandidaten.

Samen met een ander (aan ons verbonden) bedrijf delen wij een mooie werkplek, lunchen we samen en organiseren we regelmatig borrels, sportactiviteiten, kerstdiners, een skitrip, enzovoort. We zijn een klein bedrijf, mét de voordelen/gezelligheid van een grotere organisatie.

WAT WORDT JE ROL?
Samen kijken we naar de invulling van jouw rol, niets ligt vast, maar je kunt denken aan de volgende activiteiten:

  • begeleiden en adviseren van kandidaten (campus + senior) richting posities bij de opdrachtgevers;
  • onderhouden en uitbouwen van de relaties binnen corporate finance, private equity en consultancy;
  • spreken met en contracteren van nieuwe opdrachtgevers die passen binnen het huidige portfolio;
  • meedenken en meewerken aan de strategie, processen en verdere groei van de organisatie;
  • alle ruimte om extra taken op te pakken: word jij ook chef PR of business development?

WIE ZOEKEN WE?
Je hebt (bij voorkeur) een WO studie afgerond en je bent op zoek naar een uitdagende functie (0-6 jaar werkervaring). Je hebt commercieel inzicht en betrokkenheid bij je werk en team, je bent kritisch en proactief. Ben je nog onbekend met ons werkgebied? Dat geeft niet, je leert het snel genoeg kennen!

WAT BIEDEN WE?
Bij RD vind je waar je naar op zoek bent. Nog even een indruk:

 • Een leuke, frisse, jonge werkomgeving.
 • Verantwoordelijkheid, ondernemerschap en vrijheid.
 • Hard werken, veel leren, in een goede, gezellige sfeer.
 • Een salaris waar je blij mee zult zijn.
 • Altijd voldoende vakantiedagen.
 • Een telefoon, laptop, etc.
 • Fietsen naar je werk in Amsterdam.

INTERESSE?
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en samen met ons te bouwen aan RD? Of wil je nog iets meer weten en vrijblijvend kennis maken? Graag nodigen we je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Neem contact met ons op: Reinout 06 42514009, Femke 06 41686137, info@rdrecruitment.nl

Starter/professional

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om te starten bij de #1 digital strategy consultant in Europa?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

"In 2015 voor het eerst in contact gekomen met RD voor een stage bij ING. Inmiddels wat jaren verder helpt RD ons bij 5square met onze zoektocht naar geschikte stagiairs en een vaste collega."

Joep Lubberdink

5square

"Het zoeken naar een stage in m&a kan best overweldigend zijn. RD heeft mij geholpen met twee stages wat resulteerde in een vast aanbod bij mijn laatste stage."

Stijn Mijnhardt

HC Partners

"Het groot aantal partijen waar RD mee samenwerkt was voor mij doorslaggevend om met hen in zee te gaan. Dit bleek een goede keuze want ongeveer 3 maanden later, ben ik via RD bij Gilde terechtgekomen."

Adam Prusa

Gilde Equity Management

"We werken al ruim 10 jaar samen met RD. Ze denken proactief mee en zijn voor ons een waardevolle partner voor continuïteit en uitbreiding van ons team."

Michelle Dieben

NPM Capital

"Na mijn eerste stage via RD ben ik samen met Aniek op zoek gegaan naar een vervolgstage binnen private equity. Uiteindelijk ben ik met haar fantastische hulp bij mijn voorkeurspartij beland."

Gijs Pröpper

NPM Capital

"Het RD-team heeft de expertise om ons in contact te brengen met kandidaten die een sterke affiniteit hebben met corporate finance én die een goede match zijn met het team en onze cultuur."

Steven Hendriks

AXECO

"RD recruitment denkt al een paar jaar met ons mee. Ze verdiepen zich in ons kantoor, en kijken welke persoon het beste binnen ons team past."

Mark van Beusekom

Hogenhouck m&a