Opdrachtgevers

MET WELKE BEDRIJVEN WERKEN WIJ SAMEN?

RD werkt uitsluitend samen met vooraanstaande bedrijven die opereren binnen de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal.

HOE HELPEN WIJ JOUW BEDRIJF?

Is er ruimte voor nieuw talent binnen jouw organisatie? Zoek je een stagiair, starter of professional? Wij geven advies op maat over wat het beste resultaat geeft voor een bedrijf. We denken mee over een goede invulling van posities en we helpen bij het aantrekken van geschikte kandidaten. Elke opdrachtgever willen we graag beter leren kennen, met als inzet een prettige en langdurige relatie. Door intensief persoonlijk contact met studenten en professionals zijn we in staat om zo goed mogelijk openstaande posities in te vullen. Wil je iemand voor de korte of de langere termijn, fulltime of parttime, wij zoeken altijd naar de beste match. Neem gerust contact met ons op, om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

STAGIAIRS

Is er plek voor een stagiair, maar ontbreekt het je aan tijd om een geschikte kandidaat te vinden? Wij staan in nauw contact met ambitieuze studenten die vanuit een relevante opleiding werkervaring willen opdoen binnen corporate finance, private equity, consultancy of legal. Deze kandidaten worden zorgvuldig door ons begeleid en zijn zowel fulltime als parttime beschikbaar, voor een kortere of langere periode.

WERKSTUDENTEN

Heb je op korte termijn tijdelijk extra mensen nodig voor het doen van research, het doornemen van contracten of het uitwerken van een IM? Via RD Flex bieden wij ondersteuning aan in de vorm van werkstudenten. Het voordeel van deze kandidaten is dat ze snel zijn ingewerkt doordat ze vaak al een stage hebben voltooid in corporate finance, private equity, consultancy of legal. Werkstudenten kunnen worden ingezet op uitzendbasis of via de eigen loonadministratie. Ze zijn zowel fulltime als parttime beschikbaar.

STARTERS

Zoek je een fulltime-analist of junior medewerker voor uitbreiding van je team? Wij adviseren je graag en kunnen je bedrijf ondersteunen bij het aantrekken van de juiste persoon voor deze functie. Onze focus ligt op starters op de arbeidsmarkt die interesse hebben in posities binnen de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. 

PROFESSIONALS

Ben je actief op zoek naar een ervaren analist, associate, (senior) consultant of VP? Sta je open voor een professional die een overstap wil maken, dan zijn wij de juiste partner. We beschikken over een groot netwerk van professionals binnen de niches corporate finance, private equity, consultancy en legal. We kennen de juiste mensen vaak al sinds hun studententijd, zodat er veel mogelijk is. In overleg bepalen we de strategie om de beste kandidaat te vinden en indien gewenst begeleiden we het hele traject.