RD-Day 22 september 2022

Op donderdagmiddag 22 september vond weer een geslaagde editie plaats van de RD-Day. In totaal hebben 32 gemotiveerde studenten sollicitaties geoefend en kennis kunnen maken met 9 verschillende partijen. 5square, Bencis, Gate Invest, Improved, ING Mid Market, MG Partners, Nielen Schuman, Rabobank en Torqx dank voor jullie deelname!

De RD-Day is een kleinschalig evenement waarbij het oefenen van sollicitatiegesprekken centraal staat. Het is voor onze partners de kans om in een middag verschillende interessante kandidaten te spreken. Voor studenten biedt het de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de deelnemende partners, interviews te oefenen én van elkaar te leren. Na afloop van het inhoudelijke gedeelte volgt de borrel, waar de kandidaten en partijen elkaar nog informeel kunnen ontmoeten. In de afgelopen jaren hebben meerdere studenten via de RD-Day een stage of startpositie gevonden.

In 2023 staat weer een volgende editie op de planning. Wil jij op de hoogte gehouden worden of je nu alvast aanmelden? Laat het dan weten via onze consultants.