Legal

Ambieer je een carrière in de commerciële advocatuur? In een informeel gesprek informeren we je over de markt, over wat je daadwerkelijk doet wanneer je binnen een bepaalde sectie aan de slag gaat en wat de verschillen zijn tussen de grotere commerciële advocaten- en notariskantoren. Je kunt bij ons terecht als stagiair, starter en professional. 

Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding. Alleen zo zijn we in staat jou te helpen bij het vinden van een partij die goed bij je past. We bouwen aan relaties voor de lange termijn.

Scrol naar beneden voor een representatief overzicht van stages en startposities binnen legal. Voor alle actuele posities kun je contact met ons opnemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met je, zodat we je wensen, ambities en mogelijkheden kunnen bespreken.

RD

Consultant

Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity

Over ons

Wij verbinden studenten en professionals met toonaangevende bedrijven in de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. Dat doen we door de focus te leggen op jouw kwaliteiten en ambities. Door die persoonlijke aanpak weten we zeker dat jij op een plek terechtkomt die goed bij jou past. Op die manier helpen we niet alleen jou, maar ook onze partners met het vinden van de beste mensen die passen in het team. Wij willen namelijk het beste voor beide partijen. RD staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en focus.

Lees meer
Vragen?
Partner

Philippe den Hollander

Consultant

Sophie van Odijk