Kandidaten

Met welke bedrijven werken wij samen?

RD werkt uitsluitend samen met vooraanstaande bedrijven die opereren binnen de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. 

HOE HELPEN WIJ JOU?

Ben jij ambitieus en op zoek naar een stage, startpositie of overstap binnen één van onze vier sectoren, dan helpen wij je graag. Wij onderscheiden ons van recruitmentbedrijven door onze persoonlijke aanpak. Jij staat bij ons centraal. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan we samen aan slag om voor jou de juiste match te vinden.

VAN AMBITIE NAAR AANSTELLING

Onze begeleiding omvat de volgende stappen.

1) Kennismakingsgesprek

We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bespreken je cv, achtergrond, ambities en wensen. Op basis daarvan kijken we naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en naar de matches die wij je kunnen bieden.   

2) Check stukken

Je sollicitatiebrief moet goed zijn. Je cv op orde. Wij helpen je daarbij, als je dat prettig vindt.   

3) Introductie bij partijen

We introduceren je bij relevante partijen en zorgen dat je brief met cv bij de juiste persoon terechtkomt.

4) Interview

Word je uitgenodigd voor een interview of niet? Wij zorgen voor de terugkoppeling. Bij groen licht helpen we je bij de voorbereiding op de interview(s). 

5) Aanbieding?

Na de interviews bespreken we de uitkomst met je. Zijn er meerdere partijen enthousiast, dan kijken we samen welke het beste bij jou past. Rolt er niets bevredigends uit, dan bespreken we alternatieve opties.

6) Vervolgcontact

Tijdens je stage of nieuwe baan blijven we met je in contact staan. Bevalt het? Voldoet het werk aan je verwachtingen? Ook nu staan we voor je klaar.