Corporate Finance

Binnen corporate finance werken we samen met verschillende partijen, waaronder (internationale) banken en boetieks. We richten ons vooral op M&A en weten uiteraard de weg te vinden naar andere disciplines binnen deze niche. Je kunt bij ons terecht als stagiair, starter en professional. 

Spreekt corporate finance jou aan of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan gerust. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding. Alleen zo zijn we in staat jou te helpen bij het vinden van een partij die goed bij je past. We bouwen aan relaties voor de lange termijn. 

Scrol naar beneden voor een representatief overzicht van stages en startposities binnen corporate finance. Voor alle actuele posities kun je contact met ons opnemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met je, zodat we jouw wensen, ambities en mogelijkheden kunnen bespreken.

Openstaande posities
KPMG

Startpositie KPMG

Corporate Finance
RD

Consultant

Consultancy, Corporate Finance, Legal, Private equity
M&A of PE professional

M&A of PE professional

Corporate Finance, Private equity
Lindenaar & Co

Internship

Corporate Finance
ING

Stage M&A

Corporate Finance
Hogenhouck

M&A Analist

Corporate Finance

Over ons

Wij verbinden studenten en professionals met toonaangevende bedrijven in de sectoren corporate finance, private equity, consultancy en legal. Dat doen we door de focus te leggen op jouw kwaliteiten en ambities. Door die persoonlijke aanpak weten we zeker dat jij op een plek terechtkomt die goed bij jou past. Op die manier helpen we niet alleen jou, maar ook onze partners met het vinden van de beste mensen die passen in het team. Wij willen namelijk het beste voor beide partijen. RD staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en focus.

Lees meer
Contactpersonen
Partner

Philippe den Hollander

Consultant

Femke van Daalen

Consultant

Reinout Camphuijsen

Consultant

Aniek van Schaik

Consultant

Sophie van Odijk

Consultant

Manon Arslanagic